Grues a Manresa

Tenim una flota de grues a Manresa per l'assistència de tot tipus de vehicles

La nostra empresa de grues a Manresa ofereix un servei d'assistència ràpid, eficaç i de qualitat


manresa-gruesGrues Manresa és una empresa que, des de 1986, ofereix un servei de grues a Manresa per l'assistència en carretera de turismes, furgons i vehicles sobredimensionats. Els seus fundadors, el Sr. Antonio Camprodon Santamaría i la Sra. Trinidad Espinalt Bisbal, van iniciar l'activitat amb una grua 3 HC de l'època, amb la qual donaven assistència als clients al taller de reparació d'automòbils Garatge Camprodon. Actualment, és la segona generació familiar la que s'encarrega de dirigir l'empresa.

Qualitat i rapidesa són les premisses sobre les quals s'asseu l'activitat de la nostra empresa de grues a Manresa. En aquest sentit, tenim un equip de gruistes amb una formació i qualificació superiors. Així mateix, tenim un programa de gestió de flotes que ens permet enviar la unitat disponible més propera al lloc de l'incident en el menor temps possible.

La nostra empresa de grues a Manresa disposa del certificat de competència professional pel transport de mercaderies expedit per la Direcció general del Transport Terrestre i compleix amb totes les normatives pel desenvolupament d´aquesta.

GRUES MANRESA

  Ctra. Santpedor 101,
Manresa, 08242, (Barcelona)

  93 873 07 05
  93 877 27 91

  693 298 384

  693 298 383

  93 877 27 91

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.